Nyt år

Så er det den første dag i et nyt år – 2022.

jeg kigger lidt bagud på 2021. Endnu et år med corona, men ikke med helt så mange restriktioner. Kim og jeg er heldigvis gået fri for covid, men den ramte i starten af året sønnen.

Vi startede året med dåb af vores skønne barnebarn. Kim startede året som ledig. Midt i april fandt han arbejde og det virker som om han er glad for det. I april var vi på weekendtur med gode venner og vi var også en tur til Ørslev. April var også den måned Anders friede til Betina ❤ April var også der jeg startede pillebehandling af min gigt. Og pillerne hjalp godt.

I maj fik vi endelig tid til en weekend i campingvognen. Vi bestilte alle rejse til Tenerife, som far skulle have i fødselsdagsgave. Sidst i maj måtte jeg stoppe brat med pillerne mod min gigt, for leveren var ved at stå af. Mens leveren reparere sig selv kom gigten voldsomt tilbage.

I juni blev Morten 30 år. Yderligere et par fødselsdage, en grillfest og Sct. Hans aften. Vi fik også 1. Vac. mod covid. Vi lavede også træterrasse i bunden af haven.

Juli startede med indsprøjtninger en gang om ugen mod gigt. Det virkede med det samme. Men blot efter 2 indsprøjtninger, måtte jeg stoppe med alt alt for høje levertal. Vi fik også 2. Vac. mod covid. Sommerferien kom og vi tog på camping I Nærum, Vordingborg og Nakskov. I Nakskov fik vi besøg af gode venner, som var på camping i Maribo. Igen i år havde vi lånt huset ud til nevøen og hans familie. Det er rart at vide, der er nogle i huset, mens vi er væk.

Første uge af august havde vi stadig ferie. Vi var i Kollund og fik besøg af Freja, Betina og Anders de sidste tre dage. Efter ferien var der et par fødselsdage og en konfirmation.

I september kom den årlige familieweekend med Hansen-familien. Skønne dage i Gram. I august havde min kollega 25 års jubilæum. Hende fejrede vi i starten af september. Ellers en stille måned.

I starten af oktober var vi sammen med gode venner på camping i Aså og holdt julefrokost. Freja holdt sin første fødselsdag og Betina holdt fødselsdag. Den sidste weekend fik vi besøg fra Ørslev. ❤

november kom og far blev 80 år onsdag den 10. Vi var til en dejlig fest i Aså og vi var igen på camping der fra onsdag til lørdag. Fra Norge kom de også og boede i hytte på campingpladsen. Skønt at se dem igen. Far fik rejsen til Tenerife i gave. Troede dog kun han skulle rejse med Kim og jeg. Jeg startede op på nye piller mod min gigt. Ser ud til at leveren tager godt imod dem. Blodprøver hvert 14. dag. Jeg blev vejet, for jeg må ikke tabe mig. pga. pillerne.

December kom med min fødselsdag. Og den 12. kunne vi endelig rejse til Tenerife. Min far blev meget overrasket over at hele familien Hansen skulle med. Og at Flemming og Mona ankom til Tenerife et par timer efter os. Hjem den 19. Og havde Freja et par dage. Hun overnattende og det var kvalitetstid. Og så var det juleaften. For første gang uden nogle af børnene. Men med Kims lillebror, min lillebror og min far. En skøn anderledes juleaften. Året blev sluttet af med en dejlig fest på Kildevej. Anders’ 40 års fødselsdag og nytår. Dejlig aften.

2021 lærte mig at alkohol er helt slut. Jeg skulle have taget blodprøve, mens vi var på Tenerife. Sygeplejersken synes, jeg skulle tage den om fredagen inden, for så kunne jeg jo godt tage lidt alkohol på ferien. Jeg drak en genstand til middagsmaden og til aftensmaden hver 2. dag på ferien. Ved blodprøven den 27. dec. Var leveren stadig påvirket 😳 Nu venter jeg bare på at pillerne begynder at virke mod gigten. På trods af coronaen har 2021 været et dejligt år.

2022 bliver også et dejligt år. Den helt store begivenhed bliver når Frejas forældre gifter sig. Svigerinden fylder rundt. Og så skal vi mere på camping, for vi har forårsplads i Tornby. Mit håb for 2022 er:

at coronarn dør ud eller bliver en virussygdom lig med forkølelse.

Min far får sin hofteprotese hurtigt, så han slipper for de frygtelige smerter.

at der er noget der hjælper mod min gigt, som jeg kan tåle.

at alle vil trives og har det godt.

Jeg ønsker alle

ET GODT OG LYKKEBRINGENDE NYTÅR

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.