Lang tid er gået.

Jeg har ikke lige haft overskud til at opdatere Bloggen. Jeg har været til mange undersøgelser ved reumatologerne på Hjørring Sygehus. Jeg har haft meget ondt i hænder, knæ, skuldre og albuer. Det gør at tætheden er enorm. Nu er jeg begyndt på optrapning til dosis af methotrexat. Så tiden er gået med arbejde, at ligge på sofaen og være sammen med Freja. I morgen tager vi på camping. Det bliver så dejligt at komme lidt hjemmefra. Vil dog savne Freja. Der er sket så meget med hende. Hver og hver anden dag lærer hun noget nyt. Det går bare så rasende stærkt. Hun bliver 7 mdr. om to dage. Har 2 flotte tænder i undermunden. Hun hiver sig op på knæ i kravlegården og hun er lige begyndt at komme op og rokke på alle 4. Hun er utrolig stærk i arme og ryg. Hun begynder også nu at pludre i stavelser 🥰 Hun er mormors øjesten.🥰

mandag den 10. maj 2021
Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.